FACE – Behandeling

24-karat GOLD LEAF BEHANDELING

A&A Clinic biedt exclusief de EMK Gold Facial behandeling in Nederland aan. De EMK Gold Facial behandeling is afkomstig uit Beverly Hills (Amerika). Door onze samenwerking met de kliniek en behandelaren zijn wij de exclusieve praktijk in Nederland die deze behandeling aanbiedt.

De 25-karat GOLD LEAF behandeling is de ultieme gouden behandeling voor huid verjonging. Al eeuwen oud werd er beweerd dat Cleopatra goud gebruikte voor haar gezicht behandelingen en over de jaren heen blijkt goud een positieve werking te hebben op de huid.

Wij gebruiken echte 24-karaats goudblad op het gezicht. Dit wordt in combinatie met de EMK-serum gebruikt. De ingrediënten van het serum, die bestaat uit o.a. pure plant placenta, zorgt voor een uitzonderlijke werking met 24-karaats bladgoud.

De Gold Leaf Treatement ondersteunt het collageen structuur van de huid en laat zichtbare lijnen en rimpels gladder lijken. Deze behandeling resulteert in direct zichtbare verstevigend effect en prachtige “’glow” van een gezonde huid.

De behadeling bestaat uit een aantal onderdelen. Als eerst wordt de huid gereinigd om de natuurlijke oliën van de huid vrij te krijgen (EMK Beverly Hills). Dit is vooral van belang voor droge huid en rijpere huid. Vervolgens wordt de EMK-serum en 24-karaats goudblad over het gezicht en decolleté verspreid. Omdat de poriën open zijn, zal de 24-karaats goud ook makkelijk opgenomen worden. De goud moleculen zorgen ervoor dat de EMK-ingrediënten versneld worden opgenomen in de huid. Dit wordt enige tijd gelaten, zodat de mineralen door het lichaam opgenomen kunnen worden. De behandeling wordt afrond met een reiniging en een bescherming.

 

FACE BEHANDELING PRIJS (per 1-7-2019)
24-Karat GOLD LEAF € 150,-
Werking: versteviging / verjonging / glow  

 

SILVER LEAF BEHANDELING

A&A Clinic biedt exclusief de EMK SILVER FACIAL behandeling in Nederland aan. Ook dit benadeling is afkomstig vanuit de EMK-instituut en kliniek uit Beverly Hills (Amerika).

Dit behandeling is de ultieme zilver behandeling voor huid verjonging. Zilver moleculen hebben ook een verjongend effect op de huid en in combinatie met de EMK-producten krijgt de huid een mooie frisse glans.

Wij gebruiken echte zilverblad op het gezicht. Dit wordt in combinatie met de EMK-serum gebruikt. De ingrediënten van het serum, die bestaat uit o.a. pure plant placenta, zorgt voor een uitzonderlijke werking in combinatie met zilverblad.

De SILVER LEAF Behandeling ondersteunt het collageen structuur van de huid en laat zichtbare lijnen en rimpels gladder lijken. Deze behandeling resulteert in direct zichtbare verstevigend effect en prachtige “’glow” van een gezonde huid.

De behadeling bestaat uit een aantal onderdelen. Als eerst wordt de huid gereinigd om de natuurlijke oliën van de huid vrij te krijgen. Dit is vooral van belang voor droge huid en rijpere huid. Vervolgens wordt de EMK-serum en zilverblad over het gezicht en decolleté verspreid. Omdat de poriën open zijn, zal het zilver ook makkelijk opgenomen worden. De zilver moleculen zorgen ervoor dat de EMK-ingrediënten versneld worden opgenomen in de huid. Dit wordt enige tijd gelaten, zodat de mineralen door het lichaam opgenomen kunnen worden. De behandeling wordt afrond met een reiniging en een bescherming.

 

FACE BEHANDELING PRIJS
SILVER LEAF € 100,-
Werking: versteviging / verjonging