Voorhoofd

Fronsrimpels

Kraaienpootjes

Wallen onder de ogen

Kaaklijn

Lippen opvullen

Neus-lippenplooi

Traangoot

Wenkbrauwlift

Wat wilt u mooier maken?

Selecteer aan de linkerkant het onderdeel van uw gezicht waar u niet helemaal tevreden over bent. U kunt ons ook bellen voor meer informatie.

020 337 95 64

Botox behandeling Amsterdam

De meest exclusieve botox behandelingen Amsterdam worden uitgevoerd bij A&A Clinic Amsterdam. Wij bieden verschillende behandelingen met botulinetoxine type A, hiervoor gebruiken wij het merk Botox. Botox behandelingen zijn kleine injecties met een dunne vloeistof, waarbij een kleine hoeveelheid botulinetoxine in de spier wordt geïnjecteerd. Dit zorgt ervoor dat de spier verlamd en niet meer zich kan bewegen. Als gevolg hiervan zullen de rimpels verminderen en zelfs verdwijnen. Botox benadelingen (Amsterdam) zijn geen permanente oplossingen. Een botox behandeling (Amsterdam) dient om de drie tot zes maanden opnieuw gedaan te worden. Hoe snel botulinetoxine door het lichaam wordt afgebroken is per persoon verschillend.

Botox behandeling (Amsterdam) is een veel voorkomend en eenvoudig behadeling. Dit is een relatief pijnloze behandelingen en kan op verschillende plekken in het gezicht en lichaam worden uitgevoerd. De meest voorkomen behandelgebieden met botox zijn; de fronsrimpel, voorhoofdrimpels, kraaienpootjes, bunny lines, gummysmile en wenkbrauwlift. Echter worden botox behandelingen (Amsterdam) worden ook toegepast om medische redenen zoals bijvoorbeeld: migraine, overmatig zweten en tandenknarsen.

Tijdens een vrijblijvend consult kan de arts beoordelen welke type botox behandeling het gewenste resultaat kan behalen. Botox behandeling (Amsterdam) kan eenvoudig uitgevoerd worden. Echter is het resultaat pas na enkele dagen, na de behandeling, zichtbaar. De spier van het behandelde gebied gaat langzaam in een slappe stand en kan niet meer gebruikt worden. Het gewenste effect ontstaat heel geleidelijk en pijnloos. Na een botox behandeling (Amsterdam) mag u niet onder de zonnebank of intensief sporten en of activiteiten verrichten.

Voor meer informatie over botox behandeling kliniek Amsterdam verwijzen wij u naar A&A Clinic tel: 020-3379564 en info@aaclinic.nl.

Lees meer
Wij gebruiken diverse merken voor Botox behandelingen, Filler behandelingen en Face- Behandelingen

Instagram has returned invalid data.
Online afspraak boeken

Wilt u niet langer wachten en direct een online afspraak inplannen?