Voorhoofd

Fronsrimpels

Kraaienpootjes

Wallen onder de ogen

Kaaklijn

Lippen opvullen

Neus-lippenplooi

Traangoot

Wenkbrauwlift

Wat wilt u mooier maken?

Selecteer aan de linkerkant het onderdeel van uw gezicht waar u niet helemaal tevreden over bent. U kunt ons ook bellen voor meer informatie.

020 337 95 64

Botox specialist Amsterdam

A&A Clinic is de botox specialist (Amsterdam). Wij bieden alle behandelingen met botulinetoxine. Als specialist botox (Amsterdam) biedt A&A Clinic verschillende technieken om de rimpels te verminderen. A&A Clinic is een specialist in filler en botox behandelingen.

Met behulp van botox-behandeling kunnen de voorhoofdrimpels, fronsrimpels, de kraaienpootjes en bunny lines verminderen of zelf verdwijnen. De botulinetoxine is een vloeistof dat met een dunne naald in het gewenste behandelgebied wordt gespoten. Het is een vrijwel pijnloze behandeling die binnen een half uur kan worden uitgevoerd. Het gewenste resultaat is na een week tot twee weken zichtbaar. Het resultaat is verschillend per persoon, niet iedereen maakt evenveel gebruik van de gezichtspieren. Botox-behandelingen worden niet alleen cosmetische redenen uitgevoerd om rimpels te verminderen, maar ook om medische redenen. Benadelingen met botulinetoxine kunnen een oplossing bieden voor mensen met migraine, of mensen die tandenknarsen. Tevens kan een botox-behandelingen een oplossing bieden voor overmatig zweten. Een botox-behandeling is geen permanente oplossing. Het lichaam breekt botox af, hierdoor is het nodig om de behandeling te herhalen om de 3 tot 6 maanden. Het verschilt per individu hoe snel het wordt afgebroken.

Als botox specialist (Amsterdam) probeert A&A Clinic om het juiste advies te geven. Botox-behandelingen worden steeds meer in Nederland uitgevoerd en de vraag blijft toenemen. Echter is het belangrijk om genoeg informatie te ontvangen voordat u aan de behandeling begint. Botulinetoxine behandelingen worden niet uitgevoerd bij zwangerschap en of borstvoeding of bij bepaalde spierziektes. Het altijd verstandig om vooraf aan de behandeling een consult in te plannen zodat alle gevolgen besproken kunnen worden.

Na behandelingen met botulinetoxine, botox-behandelingen mag u niet onder de zonnebank of intensief sporten. De spieren moeten rusten om de botulinetoxine op te nemen.

Voor meer informatie over botox specialisten Amsterdam verwijzen wij u naar A&A Clinic tel: 020-3379564 en info@aaclinic.nl.

Lees meer

Wij gebruiken diverse merken voor Botox behandelingen, Filler behandelingen en Face- Behandelingen

Online afspraak boeken

Wilt u niet langer wachten en direct een online afspraak inplannen?