Voorhoofd

Fronsrimpels

Kraaienpootjes

Wallen onder de ogen

Kaaklijn

Lippen opvullen

Neus-lippenplooi

Traangoot

Wenkbrauwlift

Waar bent u ontevreden over?

Selecteer aan de linkerkant het onderdeel van uw gezicht waar u niet helemaal tevreden over bent. U kunt ons ook bellen voor meer informatie.

Contact opnemen

Er direct jaren jonger uitzien dan je bent! Dat is bij A&A Clinic mogelijk.

Bij A&A Clinic weet je precies waar je aan toe bent.
Je mag gratis bij ons terugkomen voor een nacontrole
Wij werken alleen met ervaren artsen
Wij zijn alleen tevreden met de beste resultaten!

Meer informatie

Filler behandeling Amsterdam

A&A Clinic Amsterdam is gespecialiseerd in botox-behandelingen. Botox is een merknaam voor botulinetoxine type A. A&A Clinic Amsterdam werkt ook uitsluitend met het topmerk Botox. Alle botox-behandelingen worden door ervaren BIG-geregistreerde artsen uitgevoerd. A&A Clinic hecht veel waarde aan kwaliteit en service en dat is ook terug te zien tijdens onze behandelingen.

Voorafgaand aan een botox-behandeling vindt er een consult plaats met de arts. Tijdens dit consult worden alle mogelijke behandelingen en technieken besproken en informatie verstreken. Botox is een spierverslapper en wordt gebruikt om de hele actieve rimpels tijdelijk te deactiveren. Dit zorgt ervoor dat de spier op behandelde gebied niet gebruikt kan worden en worden de rimpels aanzienlijk verminderd of geheel verdwijnen. Een van de meeste gevraagde behandeling is voorhoofd botox (Amsterdam). Bij een botox voorhoofd (Amsterdam) behandeling wordt er botulinetoxine van merk Botox met een dunne naald in spier gespoten. Het is een vrijwel eenvoudige en pijnloze behandeling.

Voorhoofd botox (Amsterdam) is een eenvoudige manier om de voorhoofdrimpels te verminderen. De spieren in het voorhoofd worden met de botox ingespoten. De spieren zullen na de behandelingen langzaam minder actief worden en minder bewegen. Dit zorgt ervoor dat de huid zich glad kan trekken, waardoor de rimpel minder zichtbaar wordt of zelfs verdwijnt. Het voorhoofd is een van de zichtbaarste plekken in het gezicht waar veel aandacht naar toe gaat en een subtiele verandering kan voor een frisse uitstraling zorgen.

Na behandelingen met botulinetoxine, botox-behandelingen mag u niet onder de zonnebank of intensief sporten. De spieren moeten rusten om de botulinetoxine op te nemen.

Voor meer informatie over botox voorhoofd Amsterdam verwijzen wij u naar A&A Clinic tel: 020-3379564 en info@aaclinic.nl.

Lees meer

Wij gebruiken enkel A-merken bij de Botulinum toxin & filler behandelingen

Online afspraak boeken

Wilt u niet langer wachten en direct een online afspraak inplannen?