Voorhoofd

Fronsrimpels

Kraaienpootjes

Wallen onder de ogen

Kaaklijn

Lippen opvullen

Neus-lippenplooi

Traangoot

Wenkbrauwlift

Wat wilt u mooier maken?

Selecteer aan de linkerkant het onderdeel van uw gezicht waar u niet helemaal tevreden over bent. U kunt ons ook bellen voor meer informatie.

020 337 95 64

Esthetische Arts Amsterdam

A&A Clinic is een exclusieve luxe privépraktijk voor esthetsche behandelingen Amsterdam. A&A Clinic is gespecialiseerd in behandelingen met injectables. Bij een esthetische behandeling denken mensen al snel aan cosmetische chirurgie (Amsterdam). Echter zijn er tegenwoordig veel esthetische behandelingen uit te voeren door esthetische artsen en geen chirurgen. De injectable benadelingen kunnen worden uitgevoerd zonder dat er hoeft gesneden te worden in de huid. Met de huidige technologie is er veel vooruitgang geboekt en zijn cosmetische behandelingen veel eenvoudiger.

&A Clinic biedt een variëteit aan cosmetische behandelingen voornamelijk uitgevoerd met injecties, zoals botox en filler behandelingen. A&A Clinic biedt de volgende cosmetische botox behandelingen: fronsrimpel verwijderen, voorhoofdrimpel verwijderen, kraaienpootjes verminderen, wenkbrauwlift en kaak verfijning. Tevens worden er ook behandelingen uitgevoerd om medische redenen zoals; migraine, overmatig zweten en tandenknarsen. Bij een botox behandeling wordt er een vloeistof, botulinetoxine type A, in de gewenste spier gespoten. Als gevolg hiervan verslapt de spier en worden de rimpels minder, waardoor de huid gladder lijkt.

De filler behandelingen die worden uitgevoerd bij A&A Clinic zijn bedoeld om meer volume aan het gezicht of lichaamsdeel te geven. De filler behandelingen worden uitgevoerd op de volgende wijze: lippen opvullen, jukbeenderen opvullen, traangoot vullen, wallen verminderen, neus-lippenplooi vullen en marionetlijn opvullen, kaaklijn verscherpen, kin opvullen. Tevens worden er met fillers cosmetische behandelingen uitgevoerd op de handen en decolleté.

Mocht u meer willen weten over esthetische behandelingen die bij A&A Clinic uitgevoerd worden dan kunt u een consult gesprek inplannen. Tijdens een vrijblijvend consult kunt u alle mogelijke behandel opties met de arts bespreken.

Voor meer vragen kunt u contact opnemen met A&A Clinic Team tel: 020-3379564 of mail: info@aaclinic.nl.

Lees meer

Wij gebruiken diverse merken voor Botox behandelingen, Filler behandelingen en Face- Behandelingen

Instagram has returned invalid data.

Online afspraak boeken

Wilt u niet langer wachten en direct een online afspraak inplannen?