Voorhoofd

Fronsrimpels

Kraaienpootjes

Wallen onder de ogen

Kaaklijn

Lippen opvullen

Neus-lippenplooi

Traangoot

Wenkbrauwlift

Waar bent u ontevreden over?

Selecteer aan de linkerkant het onderdeel van uw gezicht waar u niet helemaal tevreden over bent. U kunt ons ook bellen voor meer informatie.

Contact opnemen

Er direct jaren jonger uitzien dan je bent! Dat is bij A&A Clinic mogelijk.

Bij A&A Clinic weet je precies waar je aan toe bent.
Je mag gratis bij ons terugkomen voor een nacontrole
Wij werken alleen met ervaren artsen
Wij zijn alleen tevreden met de beste resultaten!

Meer informatie

Cosmetische behandeling Amsterdam

A&A Clinic is een exclusieve luxe privékliniek voor cosmetische behandelingen Amsterdam. A&A Clinic is gespecialiseerd in behandelingen met injectables. Bij een cosmetische behandelingen (Amsterdam) behandelingen worden heel snel gedacht aan een operatietafel en zware ingrepen. Echter is er met de huidige technologie veel vooruitgang geboekt en zijn cosmetische behandelingen (Amsterdam) veel eenvoudiger.

A&A Clinic biedt een variëteit aan cosmetische behandelingen (Amsterdam) voornamelijk uitgevoerd met injecties. De voornaamste behandelingen zijn botox en filler behandelingen. A&A Clinic biedt de volgende cosmetische botox behandelingen: fronsrimpel verwijderen, voorhoofdrimpel verwijderen, kraaienpootjes verminderen, wenkbrauwlift en kaak verfijning. Tevens worden er ook behandelingen uit gevoerd om medische redenen zoals; migraine, overmatig zweten en tandenknarsen. Bij een botox behandeling wordt er een vloeistof, botulinetoxine type A, in de gewenste spier gespoten. Als gevolg hiervan verslapt de spier en worden de rimpels minder, waardoor de huid gladder lijkt.

De cosmetische behandelingen (Amsterdam) met fillers die worden uitgevoerd bij A&A Clinic zijn bedoeld om meer volume aan het gezicht of lichaamsdeel te geven. De filler behandelingen worden uitgevoerd op de volgende wijze: lippen opvullen, jukbeenderen opvullen, traangoot vullen, wallen verminderen, neus-lippenplooi vullen en marionetlijn opvullen, kaaklijn verscherpen, kin opvullen. Tevens worden er met fillers cosmetische behandelingen (Amsterdam) uitgevoerd op de handen en decolleté.

Mocht u meer willen weten over cosmetische behandelingen (Amsterdam) die bij A&A Clinic uitgevoerd worden dan kunt u een consult gesprek inplannen. Tijdens een vrijblijvend consult kunt u alle mogelijke behandel opties met de arts bespreken. Na het consult gesprek kan ervoor gekozen worden om een behandeling te ondergaan.

Voor meer vragen over behandeling cosmetisch (Amsterdam) kunt u contact opnemen met A&A Clinic Team tel: 020-3379564 of mail: info@aaclinic.nl.

Lees meer

Wij gebruiken enkel A-merken bij de Botulinum toxin & filler behandelingen

Online afspraak boeken

Wilt u niet langer wachten en direct een online afspraak inplannen?