Voorhoofd

Fronsrimpels

Kraaienpootjes

Wallen onder de ogen

Kaaklijn

Lippen opvullen

Neus-lippenplooi

Traangoot

Wenkbrauwlift

Wat wilt u mooier maken?

Selecteer aan de linkerkant het onderdeel van uw gezicht waar u niet helemaal tevreden over bent. U kunt ons ook bellen voor meer informatie.

020 337 95 64

Cosmetische behandeling Amsterdam

A&A Clinic is een exclusieve luxe privékliniek voor cosmetische behandelingen Amsterdam. A&A Clinic is gespecialiseerd in behandelingen met injectables. Bij een cosmetische behandelingen (Amsterdam) behandelingen worden heel snel gedacht aan een operatietafel en zware ingrepen. Echter is er met de huidige technologie veel vooruitgang geboekt en zijn cosmetische behandelingen (Amsterdam) veel eenvoudiger.

A&A Clinic biedt een variëteit aan cosmetische behandelingen (Amsterdam) voornamelijk uitgevoerd met injecties. De voornaamste behandelingen zijn botox en filler behandelingen. A&A Clinic biedt de volgende cosmetische botox behandelingen: fronsrimpel verwijderen, voorhoofdrimpel verwijderen, kraaienpootjes verminderen, wenkbrauwlift en kaak verfijning. Tevens worden er ook behandelingen uit gevoerd om medische redenen zoals; migraine, overmatig zweten en tandenknarsen. Bij een botox behandeling wordt er een vloeistof, botulinetoxine type A, in de gewenste spier gespoten. Als gevolg hiervan verslapt de spier en worden de rimpels minder, waardoor de huid gladder lijkt.

De cosmetische behandelingen (Amsterdam) met fillers die worden uitgevoerd bij A&A Clinic zijn bedoeld om meer volume aan het gezicht of lichaamsdeel te geven. De filler behandelingen worden uitgevoerd op de volgende wijze: lippen opvullen, jukbeenderen opvullen, traangoot vullen, wallen verminderen, neus-lippenplooi vullen en marionetlijn opvullen, kaaklijn verscherpen, kin opvullen. Tevens worden er met fillers cosmetische behandelingen (Amsterdam) uitgevoerd op de handen en decolleté.

Mocht u meer willen weten over cosmetische behandelingen (Amsterdam) die bij A&A Clinic uitgevoerd worden dan kunt u een consult gesprek inplannen. Tijdens een vrijblijvend consult kunt u alle mogelijke behandel opties met de arts bespreken. Na het consult gesprek kan ervoor gekozen worden om een behandeling te ondergaan.

Voor meer vragen over behandeling cosmetisch (Amsterdam) kunt u contact opnemen met A&A Clinic Team tel: 020-3379564 of mail: info@aaclinic.nl.

Lees meer

Wij gebruiken diverse merken voor Botox behandelingen, Filler behandelingen en Face- Behandelingen

Instagram has returned invalid data.
Online afspraak boeken

Wilt u niet langer wachten en direct een online afspraak inplannen?