Voorhoofd

Fronsrimpels

Kraaienpootjes

Wallen onder de ogen

Kaaklijn

Lippen opvullen

Neus-lippenplooi

Traangoot

Wenkbrauwlift

Wat wilt u mooier maken?

Selecteer aan de linkerkant het onderdeel van uw gezicht waar u niet helemaal tevreden over bent. U kunt ons ook bellen voor meer informatie.

020 337 95 64

Filler behandeling Amsterdam

Fillers behandelingen zijn worden tegenwoordig steeds meer uitgevoerd. Dit is mede dankzij de groeiende beauty industrie en het wordt bijna als de nieuwe make-up gezien. Het wordt steeds meer uitgevoerd, vooral omdat het een tijdelijk product is. Het is belangrijk om een filler behandeling door een ervaring arts met de juiste producten (type fillers) te laten uitvoeren. Fillers bestaan uit hyaluronzuur (hyaluron acid; afgekort HA). Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof. Na een filler behandeling lost de filler zich langzaam in het lichaam op. Er zijn diverse filler merken op de markt met specifieke eigenschappen, consistentie (dikte) en kwaliteit. Afhankelijk van welke merk product gekozen wordt, kan de duur van de filler in het lichaam variëren. Doorgaans kunnen de fillers tussen 8 maanden en 16 maanden aanwezig blijven.

Voor de beste filler behandeling kliniek in Amsterdam kunt u het beste terecht bij A&A Clinic. A&A Clinic biedt exclusieve filler behandelingen door ervaren artsen en uitstekende service. A&A Clinic wordt door de bezoekers als uitstekend gewaardeerd op gebied van filler behandelingen (Amsterdam).

De behandelingen bij A&A Clinic worden op een deskundige manier uitgevoerd door een cosmetische arts, tevens wordt er is altijd een nacontrole afspraak ingepland. De bezoekers van A&A Clinic Amsterdam ervaren de ontvangst en kennismaking erg fijn. Tevens waarderen ze de eerlijke en deskundig advies over behandelingen. Naast de filler behandeling biedt A&A Clinic ook botox behandeling.

A&A Clinic biedt filler behandelingen (Amsterdam) voor verschillende gebieden in het gezicht. Met behulp van filler kunnen de volgende behandelingen worden uitgevoerd; mooiere jukbeenderen, een neuscorrectie, een lipvergroting, een strakkere kaaklijn en het opvullenen van gebieden met vet verlies. Daarnaast wordt er ook filler behandelingen van handen, decolleté en nekrimpels gedaan. Een nieuwe hype is borstvergroting en bilvergroting met fillers, dit zijn grotere ingrepen met fillers.

Voor meer informatie over filler behandeling kliniek Amsterdam verwijzen wij u naar A&A Clinic tel: 020-3379564 en www.aaclinic.nl

Lees meer

Wij gebruiken diverse merken voor Botox behandelingen, Filler behandelingen en Face- Behandelingen

 

Instagram has returned invalid data.

Online afspraak boeken

Wilt u niet langer wachten en direct een online afspraak inplannen?