Voorhoofd

Fronsrimpels

Kraaienpootjes

Wallen onder de ogen

Kaaklijn

Lippen opvullen

Neus-lippenplooi

Traangoot

Wenkbrauwlift

Waar bent u ontevreden over?

Selecteer aan de linkerkant het onderdeel van uw gezicht waar u niet helemaal tevreden over bent. U kunt ons ook bellen voor meer informatie.

Contact opnemen

Er direct jaren jonger uitzien dan je bent! Dat is bij A&A Clinic mogelijk.

Bij A&A Clinic weet je precies waar je aan toe bent.
Je mag gratis bij ons terugkomen voor een nacontrole
Wij werken alleen met ervaren artsen
Wij zijn alleen tevreden met de beste resultaten!

Meer informatie

Gezicht fillers Amsterdam

Gezicht fillers Amsterdam kunnen met alle merken gedaan worden bij A&A Clinic Amsterdam. Het verouderingsproces zorg ervoor dat het gezicht volume verliest en dus ook diepere lijnen op het gezicht zichtbaar worden. Vooral de volume afname bij de jukbeenderen en wangen zorgen ervoor dat meer rimpels gevormd kunnen worden.

Gezicht fillers (Amsterdam) kunnen uitgevoerd worden bij A&A Clinic. Wij bieden een variëteit aan merken voor verschillend type huiden. Uiteraard bieden we ook verschillende fillers in verschillende prijsklasse. Zo heeft elke klant binnen A&A Clinic de mogelijkheid om een behandeling te krijgen binnen zijn of haar gewenste budget.

A&A Clinic is gespecialiseerd in filler en botoxbehandelingen. Het leveren van uitstekende service en behandelingen staan bij ons centraal. Wij werken met uitsluitend BIG geregistreerde artsen en de nieuwste technieken. Als u op zoek bent naar fillers gezicht Amsterdam, dan komt u al snel bij ons terecht. Tijdens een vrijblijvend consult kunt u met de arts bespreken wat uw wensen zijn. De arts zal alle mogelijke behadelingen en filler merken met u doornemen.

Gezicht fillers (Amsterdam) behandelingen worden vooral uitgevoerd op het onderste gedeelte van het gezicht. Fillers kunnen gebruikt worden om meer volume te geven aan de volgende gebieden in het gezicht; vollere lippen of lipranden, hogere jukbeenderen, vullen van een diepe neus-mondplooi, strakkere kaaklijn en of kin. Verder kunnen gezicht fillers (Amsterdam) gebruikt worden voor het verbeteren van de huid. Dit wordt gedaan met behulp van skinboosters, dit is een reeks behandelingen bestemd voor mensen met oneven heden of acne littekens op de huid.

Voor meer informatie over gezicht fillers Amsterdam verwijzen wij u naar A&A Clinic tel: 020-3379564 en info@aaclinic.nl.

Lees meer

Wij gebruiken enkel A-merken bij de Botulinum toxin & filler behandelingen

Online afspraak boeken

Wilt u niet langer wachten en direct een online afspraak inplannen?