Voorhoofd

Fronsrimpels

Kraaienpootjes

Wallen onder de ogen

Kaaklijn

Lippen opvullen

Neus-lippenplooi

Traangoot

Wenkbrauwlift

Wat wilt u mooier maken?

Selecteer aan de linkerkant het onderdeel van uw gezicht waar u niet helemaal tevreden over bent. U kunt ons ook bellen voor meer informatie.

020 337 95 64

Injectables Amsterdam

Voor de meest exclusieve injectables in Amsterdam kunt u terecht bij A&A Clinic. A&A Clinic is een luxe injectable kliniek in Amsterdam die gespecialiseerd is in filler en botox behandelingen. De behandelingen worden uitgevoerd door gespecialiseerde artsen. Bovendien werkt A&A Clinic met top merken voor injectables en de nieuwste technieken.

Injectables (Amsterdam) zijn in de afgelopen jaren enorm populair geworden. Met behulp van injectables kan het verouderingsproces namelijk vertraagd worden. Een injectable kliniek (Amsterdam) voert voornamelijk behandelingen uit met naalden, dus er wordt niet gesneden in de huid. Deze behandelingen worden voornamelijk uitgevoerd om het gezicht te contouren en of simpele rimpels te laten verminderen. Met behulp van botox behandelingen worden de spieren verslapt. Het effect hiervan is dat de huid niet meer zo veel beweegt en dus geen rimpels worden gevormd. Behandelingen met fillers zijn bedoeld om diepe rimpels juist te vullen en of de contouren van het gezicht bij te werken.

A&A Clinic biedt injectables (Amsterdam) die niet permanent zijn. De botox en filler behandelingen worden door het lichaam langzaam afgebroken en deze behandelingen moeten herhaald worden om het gewenste resultaat te behouden.

Als u een afspraak maakt bij A&A Clinic, wordt er een consult ingepland met de arts. Tijdens dit consult worden u wensen met u besproken en geeft de arts een passend advies. Iedereen heeft een ander gezicht en zal een andere behandeling nodig hebben om het gewenst resultaat te behalen. Voor een behandeling wordt er een uur voor u gereserveerd zodat u in alle rust kan overleggen met de arts en zijn assistenten.

Voor meer informatie over injectables in Amsterdam verwijzen wij u naar A&A Clinic tel: 020-3379564 en info@aaclinic.nl.

Lees meer
Wij gebruiken diverse merken voor Botox behandelingen, Filler behandelingen en Face- Behandelingen

Instagram did not return a 200.
Online afspraak boeken

Wilt u niet langer wachten en direct een online afspraak inplannen?