Voorhoofd

Fronsrimpels

Kraaienpootjes

Wallen onder de ogen

Kaaklijn

Lippen opvullen

Neus-lippenplooi

Traangoot

Wenkbrauwlift

Wat wilt u mooier maken?

Selecteer aan de linkerkant het onderdeel van uw gezicht waar u niet helemaal tevreden over bent. U kunt ons ook bellen voor meer informatie.

020 337 95 64

Lip fillers Amsterdam

Voor lip fillers Amsterdam kunt u terecht bij A&A Clinic. Onze artsen zijn gespecialiseerd in het vullen van lippen en lipranden. Lippen fillers (Amsterdam) is de meest verzochte behandeling bij A&A Clinic. Volle lippen zorgen voor een sensuele look. Het vullen van de lippen is een eenvoudige ingreep en kan voor een grote verandering in het gezicht zorgen.

Als u zoekt naar fillers lippen Amsterdam op internet dan zult u als eerste bij A&A Clinic website terecht komen. Wij zijn gevestigd in Amsterdam en bieden verschillende technieken om de lippen op te vullen. A&A Clinic biedt de mogelijkheid om uit verschillende type merken fillers te kiezen. Voorgaand aan een lip filler behandeling vindt een consult plaats met de arts. Tijdens het consult wordt besproken hoeveel en welke merk filler nodig is. De hoeveelheid fillers die nodig is verschilt per persoon. Iemand met grote lippen heeft een grotere hoeveelheid aan lip fillers nodig om een voller effect te creëren dan iemand met dunnere lippen. Lippen fillers (Amsterdam) dat gebruikt worden voor de lip vergroting of lip contour bestaan uit hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof en wordt langzaam afgebroken. De lip fillers blijven tussen 8 en 16 maanden zichtbaar in de lippen.

Met lippen fillers (Amsterdam) zijn verschillende vormen lippen mogelijk te creëren. Zo kunnen alleen de lip randen geaccentueerd worden of alleen een bovenlip. Ook kunnen oneven heden in de lippen gecorrigeerd worden. Verder bieden lip fillers (Amsterdam) een uitstekend oplossing voor mensen die iets onzeker zijn over het volume van de lippen. Lippen staan centraal in het gezicht en vormen het focus punt. Vollere lippen kunnen een boost geven aan het zelfvertrouwen van zowel mannen als vrouwen.

Voor meer informatie over lippen fillers Amsterdam verwijzen wij u naar A&A Clinic tel: 020-3379564 en info@aaclinic.nl.

Lees meer
Wij gebruiken diverse merken voor Botox behandelingen, Filler behandelingen en Face- Behandelingen

Instagram has returned invalid data.
Online afspraak boeken

Wilt u niet langer wachten en direct een online afspraak inplannen?