LUXURY EXPERIENCE

A&A Clinic zorgt voor nieuwe ervaring voor u en al onze andere cliënten. Met het persoonlijke contact die we hebben met elke individuele cliënt zorgen wij dat elke bezoek zo vernieuwend en luxueus mogelijk is. Door het vertrouwen van onze cliënten, kunnen wij groeien en nieuwe internationale behandeling naar Nederland halen. Het team van A&A Clinic reist de wereld rond, bezoekt verschillende congressen in America, Azie en Europa om de nieuwste technieken en producten te kunnen introduceren aan onze cliënten.

Het vertrouwen tussen de behandelaar en client staat bij A&A Clinic centraal. Met behulp van gepersonaliseerde behandelingen zorgen wij dat u zich op u vrij en op uw gemak voelt. Esthetische behandelingen vergen veel vertrouwen tussen de behandelaar en cliënt. Door een uitgebreid vrijblijvend consult voorafgaand aan een behandeling creëren wij openheid tussen de behandelaar en u. Wij plannen een consult van een uur zodat er genoeg tijd is om alles open en duidelijk te bespreken. U kunt zich vrij voelen om uw wensen duidelijk naar de behandelaar over te brengen. De behandelaar heeft dan genoeg tijd hebben om alle mogelijkheden maar ook de risico’s van een behandeling te bespreken.

Het is aan de arts om in te schatten of alle behandelingen mogelijk zijn om uit te voeren. De medische achtergrond van de cliënt kan hem of haar ongeschikt maken voor een behandeling. Voor uw eigen veiligheid kan de arts besluiten om een behandeling te weigeren.

A&A Clinic levert hoge kwaliteit behandelingen. Wij werken met alleen A-merk producten,  behandelingen en technieken. Wij hebben samenwerkingen met toporganisaties over de hele wereld. Hierdoor kunnen wij ons zelf overtreffen.