Voorhoofd

Fronsrimpels

Kraaienpootjes

Wallen onder de ogen

Kaaklijn

Lippen opvullen

Neus-lippenplooi

Traangoot

Wenkbrauwlift

Waar bent u ontevreden over?

Selecteer aan de linkerkant het onderdeel van uw gezicht waar u niet helemaal tevreden over bent. U kunt ons ook bellen voor meer informatie.

Contact opnemen

Er direct jaren jonger uitzien dan je bent! Dat is bij A&A Clinic mogelijk.

Bij A&A Clinic weet je precies waar je aan toe bent.
Je mag gratis bij ons terugkomen voor een nacontrole
Wij werken alleen met ervaren artsen
Wij zijn alleen tevreden met de beste resultaten!

Meer informatie

Rimpelbehandeling Amsterdam

Voor de meest exclusieve rimpelbehandelingen Amsterdam kunt u bij A&A Clinic terecht. A&A Clinic werkt met de nieuwste producten en technieken op het gebied van huidverjonging. A&A Clinic is gespecialiseerd in injectables, dit zijn behandelingen met botox en filler.

Voorgaand aan een rimpelbehandeling (Amsterdam) bij A&A Clinic vindt er een consult gesprek plaats met de arts. Tijdens het consult wordt een passend behandelingen uitgebreid doorgenomen. Na het consult kan eventueel een behandeling worden uitgevoerd. Een botox of filler behandelingen is een eenvoudig ingreep met een injectie. Hierbij wordt niet in de huid gesneden, waardoor ook geen hersteltijd nodig is.

Een botox behandeling is een rimpelbehandeling (Amsterdam) waarbij een vloeistof, botulinetoxine type A (Botox), met een injectie in de gewenste spier wordt geïnjecteerd. Deze vloeistof zorgt ervoor dat de spier verslapt en dus niet meer kan bewegen. Het gevolg hiervan is dat de spier niet meer gebruikt wordt en dus de rimpels verdwijnen. De botox behandelingen kunnen worden uitgevoerd om cosmetische redenen zoals op de fronsrimpels, voorhoofdrimpels, kraaienpootjes en voor een wenkbrauwlift. Echter worden botox behandelingen ook om medische redenen uitgevoerd zoals: tandenknarsen, migraine en overmatig zweten.

Een filler behandeling zijn rimpelbehandelingen (Amsterdam) waarbij een rimpel wordt gevuld met een gel achtige vloeistof. Bij dit behandelingen wordt de vloeistof geïnjecteerd in de gewenste rimpel. De filler zorgt ervoor dat rimpel in volume toeneemt en dus lijkt te verdwijnen. Rimpelbehandelingen (Amsterdam) met fillers kunnen gebruikt worden om op verschillende wijze toename in volume te creëren. Met fillers kunnen de diepe rimpels in het voorhoofd gevuld worden, de lippen voller worden gemaakt, de jukbeenderen hoger en de kaaklijn strakker. Tevens kunnen handen, het decolleté en nek van grove rimpels worden verholpen.

Voor meer vragen over behandeling rimpels (Amsterdam) kunt u contact opnemen met A&A Clinic Team tel: 020-3379564 of mail: info@aaclinic.nl.

Lees meer

Wij gebruiken enkel A-merken bij de Botulinum toxin & filler behandelingen

Online afspraak boeken

Wilt u niet langer wachten en direct een online afspraak inplannen?