Voorhoofd

Fronsrimpels

Kraaienpootjes

Wallen onder de ogen

Kaaklijn

Lippen opvullen

Neus-lippenplooi

Traangoot

Wenkbrauwlift

Wat wilt u mooier maken?

Selecteer aan de linkerkant het onderdeel van uw gezicht waar u niet helemaal tevreden over bent. U kunt ons ook bellen voor meer informatie.

020 337 95 64

Rimpelbehandeling Amsterdam

Voor de meest exclusieve rimpelbehandelingen Amsterdam kunt u bij A&A Clinic terecht. A&A Clinic werkt met de nieuwste producten en technieken op het gebied van huidverjonging. A&A Clinic is gespecialiseerd in injectables, dit zijn behandelingen met botox en filler.

Voorgaand aan een rimpelbehandeling (Amsterdam) bij A&A Clinic vindt er een consult gesprek plaats met de arts. Tijdens het consult wordt een passend behandelingen uitgebreid doorgenomen. Na het consult kan eventueel een behandeling worden uitgevoerd. Een botox of filler behandelingen is een eenvoudig ingreep met een injectie. Hierbij wordt niet in de huid gesneden, waardoor ook geen hersteltijd nodig is.

Een botox behandeling is een rimpelbehandeling (Amsterdam) waarbij een vloeistof, botulinetoxine type A (Botox), met een injectie in de gewenste spier wordt geïnjecteerd. Deze vloeistof zorgt ervoor dat de spier verslapt en dus niet meer kan bewegen. Het gevolg hiervan is dat de spier niet meer gebruikt wordt en dus de rimpels verdwijnen. De botox behandelingen kunnen worden uitgevoerd om cosmetische redenen zoals op de fronsrimpels, voorhoofdrimpels, kraaienpootjes en voor een wenkbrauwlift. Echter worden botox behandelingen ook om medische redenen uitgevoerd zoals: tandenknarsen, migraine en overmatig zweten.

Een filler behandeling zijn rimpelbehandelingen (Amsterdam) waarbij een rimpel wordt gevuld met een gel achtige vloeistof. Bij dit behandelingen wordt de vloeistof geïnjecteerd in de gewenste rimpel. De filler zorgt ervoor dat rimpel in volume toeneemt en dus lijkt te verdwijnen. Rimpelbehandelingen (Amsterdam) met fillers kunnen gebruikt worden om op verschillende wijze toename in volume te creëren. Met fillers kunnen de diepe rimpels in het voorhoofd gevuld worden, de lippen voller worden gemaakt, de jukbeenderen hoger en de kaaklijn strakker. Tevens kunnen handen, het decolleté en nek van grove rimpels worden verholpen.

Voor meer vragen over behandeling rimpels (Amsterdam) kunt u contact opnemen met A&A Clinic Team tel: 020-3379564 of mail: info@aaclinic.nl.

Lees meer

Wij gebruiken diverse merken voor Botox behandelingen, Filler behandelingen en Face- Behandelingen

Instagram has returned invalid data.
Online afspraak boeken

Wilt u niet langer wachten en direct een online afspraak inplannen?